STICKER ►►| SMALL JOURNEY OF MINE | FORUM KASKUS-CCPB#14 || FORUM NOOBS REVERSER [NBR] | FORUM BELAJAR RE : INDOSHARING | FORUM TUTORIAL BELAJAR NGE-KREK! :D : TUTS4YOU | BLOG BO3L4Q RE |

Selasa, 05 November 2013

Aplikasi Quran in Word Latest Update ver 2.2

0 komentar
Aplikasi Quran in Word Latest Update addins/plugins ver 2.2
Download disini

Rabu, 18 September 2013

FIXED SPEED CALCULATOR BY BO3L4Q

1 komentar
FIXED SPEED CALCULATOR BY BO3L4Q
TOOL BUAT CHECK KEBENARAN TRANFER RATE + TIME LEFT IDM
LINK UPDATE! SEDOT
download[4]

Tutorial MEMBUAT RETAIL SOFTWARE

0 komentar
Up lagi ah Tutorial dari om RaY :)
---------------------------------------------------------
MOVIE TUTORIAL - MEMBUAT RETAIL SOFTWARE
Mau tau gimana cara membuat retail software,..?
Seperti: VB Decompiler Pro v7.7 Retail, Pe Explorer v1.99 Retail, dll.
Tools Yang Diperlukan:
[SysTracer Pro v2.0, Icon Sushi v1.19, Inno Setup v5, Target Orginal Setup & Sudah Di Crack]
---------------------------------------------------------
Untuk langkah-langkah selanjutnya silakan download file dibawah ini..
download[4]
Author: RaY-29

Sabtu, 14 September 2013

Krisan Cafe Latest Version 1.4 Build 9.19.2013

1 komentar
Krisan Cafe Latest Version 1.4 Build 9.19.2013
Krisan Cafe is an easy-to-use Internet Cafe, Gaming Cafe and Cyber Cafe Management Software. It will manage your desktop internet and games rentals, laptops, tablets, Xbox, and also your play stations.
NOW WITH DISKLESS / MULTI-PC SUPPORT.
Supported Operating System:
Windows XP Windows Vista Windows 7 Windwos 8 32 and 64 bit compatible
Download Trialnya :
download[4]
Download Anunya :|
download[4]
Passcrot: zrouandz
SOURCE

Rabu, 11 September 2013

Sopler Print Struk BBM (SPBU)

0 komentar
Sopler Print Struk BBM (SPBU)
Curhat dulu ah :D
Nemu sopler Struk BBM SPBU, jadi inget waktu gawe dulu, kalau mau jalan ke cabang dikasih uang Jalan nah pas balik ke kantor kudu ada bukti struk BBMnya, Sialnya ane suka ilang neh Struk :hammer:
kepaksa dah di potong gaji atau ganti uang pribadi kalo bukti BBM ilang (dah peraturan kantor dulu) :P
kalopun ada suka mnta sama teman yg punya Stok Struk Bekas BBM, itu juga kadang minta bayaran atau ga ganti Rokok :ngakak:, coba dari dulu nemu ni sopler ga berabe kali yak :D, udah dulu curhatnya ahh...
Download Trialnya :
download[4]
Bantu Promosiin gw ah... :D
Yang mau beli sopler ni
Segera hubungi:
- SMS: 0817 025 9770 - Email: Lesperinggo.cs@gmail.com - YM: wonkedan86
Source

Senin, 19 Agustus 2013

••• AWAL DAN AKHIR KEHIDUPAN •••

0 komentar
••• AWAL DAN AKHIR KEHIDUPAN •••
Bismillah....
Ada satu fenomena yang jarang sekali menjadi renungan kita, apa...??
Mengapa setiap BAYI lahir TELANJANG dan jemarinya MENGENGGAM...??
Dan mengapa setiap orang yang mati jemarinya TERBUKA...??
Fenomena ini amat sederhana, namun memiliki MAKNA yang dalam....
Bahkan pertama kali kita hadir di dunia ini TIDAK MEMBAWA APAPUN, namum memiliki keinginan MENGENGGAM dunia dengan modal MENANGIS, Bahkan belum memiliki apapun saja sudah takut kehilangan apalagi kalau sudah memiliki banyak kekayaan, itulah gambaran awal Makhluk yang bernama manusia..
Namun ternyata banyak manusia lupa bahwa di akhir episode kehidupannya, tangan yang semula mengenggam erat itu terbuka lepas tak satupun jemari yang kuasa menutup.... Ya, semua harta kekayaan tak satupun mampu kita bawa dalam episode kehidupan selanjutnya..
Namun begitu, Allah masih memberi kesempatan kepada kita agar sebagian harta kekayaan kita bahkan seluruhnya bisa selalu HADIR MENDAMPINGI KITA, oh ya..??
Pasti..!! Bagaimana itu..??
Yaitu ketika sebagian harta kekayaan kita, mampu kita daya gunakan untuk berjuang di jalan Allah, memuliakan Islam dan kaum muslimin serta menebar manfaat kepada banyak orang..sebagian lagi kita investasikan untuk membangun GENERASI yang akan menjadi PELANJUT AMAL SHALEH kita termasuk didalamnya anak-anak kita sendiri dan anak-anak asuhan atau anak didik kita dan sebagiannya lagi kita gunakan untuk MERAUP ILMU seluas-luasnya agar kita mampu MENCERAHKAN dan MEMBERI banyak manfaat untuk orang lain. Sehingga ketika kita meninggal nanti nyaris tak serupiahpun harta kita ada yang PARKIR di Bank, semuanya telah terdistribusi, tidak lagi menjadi BEBAN tapi justru menjelma menjadi BEKAL yang akan mendampingi kita di episode kehidupan selanjutnya..
Duhh INDAHNYA..
Jika hidup kita seperti itu..
Subhanallah..
Semoga bermanfaat
#‎BuahHatiku‬

Minggu, 18 Agustus 2013

Skin Serial Sniffer Creator v2.0 MouradPr By Me! :D

0 komentar
Skin SSC ZROUANDZ BLOG
DOWNLOAD HERE
download[4]
download[4]

Minggu, 11 Agustus 2013

AIO Pack OllyDbg Engines and Modifications

0 komentar
OllyDbg is an x86 debugger that emphasizes binary code analysis, which is useful when source code is not available. It traces registers, recognizes procedures, API calls, switches, tables, constants and strings, as well as locates routines from object files and libraries. It has a friendly interface, and its functionality can be extended by third party plugins. Version 1.10 is the final 1.x release. Version 2.0 has recently been released, and OllyDbg has been rewritten from the ground up in this release. The software is free of cost, but the shareware license requires users to register with the author.Also the current version of OllyDbg cannot disassemble binaries compiled for 64-bit processors, though a 64-bit version of the debugger has been promised. Reverse engineering OllyDbg is often used for reverse engineering of programs. It is often used by crackers to crack software made by other developers. For cracking and reverse engineering, it is often the primary tool because of its ease of use and availability. It is also useful for programmers to ensure that their program is running as intended. Furthermore it can be used for malware analysis purposes as well. this all my collection OllyDbg Engines and Modifications. If you need plugins for OllyDbg, you can download all plugins for OllyDbg here All In One OllyDBG Tools Pack
DOWNLOAD HERE
download[4]
Source

Senin, 29 Juli 2013

Jaipong Skin dUP

0 komentar
Jaipong Skin dUP
Download Here:
http://nbr-team.net/board/showthread.php?tid=38
http://forum.tuts4you.com/files/file/797-jaipong-dup-skin-nbr/

SakadaeX Skin dUP NBR

0 komentar
SakadaeX Skin dUP NBR
Download Here :
http://nbr-team.net/board/showthread.php?tid=34
http://forum.tuts4you.com/files/file/795-sakadaex-dup-skin-nbr/

Jumat, 26 Juli 2013

Palagian Restaurant Billing Software v3.6.3

0 komentar
Palagian Restaurant Billing Software v3.6.3
Visual Restaurant VAT Billing software has developed for beer bar, fast food corner, restaurant, sweet corners, ice-cream parlor and hotels, Cafeteria, Pizza-Hut, Pizzeria, Home Delivery Counter, Corporate Catering on customized concept of KOT ( Kitchen Order Token ) system. Software allows to make bill without KOT system. This software provide total item sale summary and daily sales summary without any burden. You can maintain stock regularly.
Sedot : hxxp://www.pelagiansoftwares.*com/software/CRWIN.html
Update 27 Juli 2013
BP : 009FD7BC

Minggu, 07 Juli 2013

Aplikasi Ujian Online Sekolah v.1.0.0 [ GRATIS ]

1 komentar
Aplikasi Ujian Online Sekolah v.1.0.0 [ GRATIS ]
Aplikasi ujian online sekolah Client Server ini kayaknya cocok untuk dipake instansi pendidikan. kalo mau coba silahkan di sedot :D, Aplikasi ini dibuat oleh Kusmadi, S.ST aKa Jacklee Master Aplikasi Ini BEBAS di sebarluaskan dengan catatan Ga di JUAL! atau di KOMERSILKAN (Amanat yang bikin Sopler ini )
Sopler ini ada Server sama Client Server di instal di Komputer Pengajar / Guru dan Untuk Client Di instal di Komputer Anak didik / Murid Untuk menu menu selanjutnya silahkan pelajari aja yak sendiri :D lagi males ngetik :v
Ga pake Lama Sedot aja dah...
DOWNLOAD SOFTWARE
download[4]

Kamis, 30 Mei 2013

Software Fitness [Crosstrainer Version 7.5]

0 komentar
Crosstrainer Version 7.5
Crosstrainer Fitness software is a complete fitness and health log which was designed to create awareness and assist in the development of fitness and health programs. A fitness log is a critical tool which should be used by all individuals and teams to track and manage changes and advances in their fitness and health routines. From lifting weights to the professional cycling, and fitness log is essential in taking note of changes and adapting your routine to continued success. Use our tools to manage and track your diet, nutrition, cardio, strength training, and wellness to succeed in your future planning and physical development.
Download Setup
http:// www. crosstrainer. ca/downloads/ crosstrainer7setup . exe
Jamu
https://www.dropbox.com/s/g1ly9j85o5vm6zj/Jamu%20Crosstrainer%20Version%207.5.rar
Source
http://www.crosstrainer.ca/

SopLeR Catur [Soft Chess 2.0] Incl Jamu

0 komentar
Soft Chess 2.0
This program comprising the chess engine and the user interface. It may be of interest to beginners or intermediate players. It works with any Windows(98/2000/XP/Vista/7). Features include:
=> Adjustable computer skill; => Help for beginners; => Opening book; => Opportunity of adjusting parameters of scoring function; => Ability to change the colors of the board and/or pieces; => FEN viewer; => PGN viewer.
Download Setup Here
http://www.softchess.net/download/sch2setup.exe
Download Jamu Here
https://www.dropbox.com/s/i514j787eijqtz4/Patch%20Soft.chess.version.2.0.rar

Senin, 04 Maret 2013

LabelJoy 5.1.0 Build 104 Jamu By FFF

0 komentar
LabelJoy 5.1.0 Build 104 Jamu By FFF
>> Labeljoy is a software engineered to create and print labels for folders, badges, cards, letters and anything else that needs to be fully or partially replicated and printed.
>> Labeljoy is the first label printing software that features a full WYSIWYG user interface (What You See Is What You Get), which means that the computer screen will show paper and label elements exactly as they will be printed. Simply use the mouse to make all the necessary adjustments and have an immediate visual feedback on how the elements will be printed.
>> Labeljoy enables you to print Barcodes and QR Code, Texts, Images, Cliparts and other graphic elements, and create advanced fading, transparency and rotation effects.
>> Labeljoy can also connect to external data sources to create labels with dynamic information.
>> Labeljoy supports exporting to the most common graphic formats, such as jpg, png, gif and pdf.
Langsung aja Sedoot gan!
download[4]
Credit to paGo / FFF

Anti Deep Freeze v0.5

0 komentar
Anti Deep Freeze v0.5 Beta1
Anti Deep Freeze v0.5 Beta2 use it when you forgets the Deep-Freeze password.
What's new in this version: 1- Fix some bugs 2- Add Deep Freeze V7.10.220.3176 Enterprise 3- Add Deep Freeze V7.60.020.4298 Standard
Supported Versions: 1- Deep Freeze Standard v4.10.020.0448 2- Deep Freeze Standard v5.70.020.1372 3- Deep Freeze Standard v5.70.220.1372 4- Deep Freeze Standard v6.61.020.2822 5- Deep Freeze Standard v6.62.020.3058 6- Deep Freeze Standard v7.00.020.3172 7- Deep Freeze Standard v7.60.020.4298 8- Deep Freeze Enterprise V7.10.220.3176 9- Deep Freeze Workstation v7.60.20.4298
Note: This version is protected with VMP so don't worry if you get any false antivirus alarm. Inform us here for any NOT working version.
Langsung aja Sedoot gan!
download[4]
Credit to aljeelany/ Ahmed18 AT4RE
Source

Sabtu, 02 Februari 2013

Release USSD MKIOS - TRANSAKSI MANUAL V0.1 (RAY-SOFT @ 2013) FREE

2 komentar
USSD MKIOS - TRANSAKSI MANUAL V0.1 (RAY-SOFT @ 2013) FREE
Sopler buat Konter Nih kira aja yang lagi butuh bikinan om RaY-29 :)
UPDATE
download[4]
Credit to om RaY-29
Diberdayakan oleh Blogger.

Software Al Quran

Download Software
Ayat ver 1.2.2
(Software Al Qur'an Terlengkap)



INDO-RE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me!


Popular Post

Blog Post ^

INDOSHARING

Indosharing

^networked^

 

NooBs Reverser Forum

NooBs Reverser Forum
N.B.R

NooBs Reverser Forum

NooBs Reverser Forum
N.B.R

NooBs Reverser Forum

NooBs Reverser Forum
N.B.R